Baie de ulei

Baie de ulei

Baia de ulei este o parte a motorului in care este depozitat uleiul necesar bunei functionari a masinii tale. Baia de ulei este alimentata printr-o supapa de umplere, prevazuta cu un capac etans si o sita ce executa prima filtrare a uleiului la turnare.

Baia de ulei este fabricata din tabla de otel ambutisata, din fonta sau din aluminiu. Sorbul pompei de ulei, care are o adancime mai mare decat restul baii de ulei, este plasat in partea de mijloc a componentei auto. In partea de sus, baia de ulei are o plasa cu orificii mici din sarma sau tabla care previne agitarea uleiului de motor sau inspumarea acestuia in timpul deplasarii automobilului.

Din aceasta categorie de piese auto online vei putea comanda o baie de ulei pentru masina ta, indiferent de modelul acesteia, precum:
- baie de ulei Volkswagen Golf 3, 4 sau 5
- baie de ulei Volkswagen Passat
- baie de ulei Opel Astra H
- baie de ulei Opel Zafira
- baie de ulei Skoda Octavia
- baie de ulei Peugeot 407

Poti alege din mai multe metode de plata pe care ti le punem la dispozitie si poti plasa comanda in siguranta, care va ajunge la tine in cel mai scurt timp, multumita serviciului de curierat rapid, care acopera toata tara. Daca te-ai razgandit si vrei sa returnezi produsele, o poti face in maximum 14 zile de la primirea acestora, cu garantia primirii banilor inapoi. Ce poate fi mai convenabil decat a comanda piese auto online?

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate