Bieleta directie

Bieleta directie

Bieleta de directie este o componenta auto care este compusa dintr-o bara metalica echipata cu un capat oscilant. Bieleta de directie este piesa care asigura legatura dintre caseta de directie si capatul de bara pivotant. Pe majoritatea automobilelor sunt montate cate doua bielete de directie, una spre roata viratoare catre dreapta si cealalta catre roata viratoare catre stanga. Bieleta de directie se schimba atunci cand apar semne de uzura, precum deformari, indoiri sau chiar fisuri.

Daca observi ca la trecerea peste denivelari masina scoate sunete nefiresti sau ca rotile nu mai au precizie in viraje, e semn ca a venit timpul sa schimbi bieletele de directie. Din aceasta categorie de produse vei putea comanda modelul care se potriveste cu masina pe care o conduci, care ar putea fi printre urmatoarele:

- bieleta directie Logan
- bieleta directie Opel Astra
- bieleta directie Solenza
- bieleta directie Ford Focus
- bieleta directie Renault Megane
- bieleta directie Matiz
- bieleta directie Volkswagen Golf
- bieleta directie Volkswagen Passat
- bieleta directie Opel Vectra

Dupa ce ai ales componentele auto care iti sunt de folos, precum si metoda de plata preferata, poti plasa comanda si te poti astepta sa o primesti cat mai curand. Vei beneficia de serviciul de curierat rapid care acopera toata tara. Iar daca in 14 zile de la ridicarea comenzii te razgandesti, poti returna comanda, cu garantia primirii banilor inapoi. E simplu sa faci cumparaturi de piese auto online!

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate