Bujii incandescente

Bujii incandescente

Motoarele diesel pornesc la aprinderea amestecului aer-combustibil, prin cresterea presiunii si a temperaturii la finalul cursei de comprimare. Daca temperatura de afara este foarte scazuta, este posibil ca auto-aprinderea sa nu poata fi posibila din cauza pierderii de compresie. Aici intervine rolul unor bujii incandescente, care se mai numesc si bujii de pre-incalzire. Acestea sunt alimentate cu curent electric si degaja caldura in cilindri. E bine sa mai stii despre aceste bujii incandescente ca pot atinge temperaturi mari intr-un timp foarte scurt, mai exact pot urca pana la 850 de grade Celsius in 4 secunde. Bujiile sunt alimentate de bateria masinii si convertesc energia electrica in energie termica prin intermediul unei rezistente electrice.

Daca ai nevoie de bujii incandescente pentru masina ta, ai ajuns unde trebuie, pentru ca de aici le vei putea comanda, indiferent de modelul pe care il conduci si care s-ar putea numara printre urmatoarele:
- bujii incandescente Volkswagen Passat
- bujii incandescente Ford Focus
- bujii incandescente Opel Zafira
- bujii incandescente BMW
- bujii incandescente Golf 5
- bujii incandescente Volkswagen Touran

Dupa ce ai ales modelul de bujii incandescente care se potrivesc pe masina ta, poti opta pentru metoda de plata pe care o preferi, dintre cele pe care ti le punem la dispozitie. Asteapta-te sa primesti comanda cu piese auto online in cel mai scurt timp, pentru ca vei beneficia de serviciul de curierat rapid, care acopera toata tara. Daca te razgandesti ai la dispozitie 14 zile sa returnezi produsele cumparate, cu garantia primirii banilor inapoi.

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2023 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate