Bujie

Bujie

Bujiile sunt piese auto care au rolul de a aprinde combustibilul in camerele de ardere ale motorului. Bujiile se pot imparti in doua categorii, si anume bujiile cu scanteie, care sunt montate pe motoarele pe benzina, si bujiile incandescente, care sunt atribuite motoarelor diesel. Daca bujiile cu scanteie sunt active pe toata perioada functionarii motorului, bujiile incandescente au un singur rol, acela de a porni motorul diesel la rece. Bujiile sunt consumabile, de aceea schimbul lor trebuie sa aiba loc mai des decat in cazul altor componente auto. Inlocuirea lor este un proces relativ simplu si foarte putin costisitor.

Daca ai observat ca masina scoate un zgomot ciudat sau ca a crescut consumul de combustibil in ultima perioada, cel mai probabil ai nevoie de bujii noi. Din aceasta categorie de produse vei putea comanda bujii pentru masina ta, indiferent de modelul pe care il conduci, precum:

- bujii Logan
- bujii Volkswagen Golf
- bujii Skoda Fabia
- bujii BMW
- bujii Audi
- bujii Volkswagen Passat
- bujii Opel Astra

Dupa ce ai ales produsele care te intereseaza, opteaza pentru metoda de plata preferata si asteapta-te sa primesti piesele cat mai repede, pentru ca vei beneficia de serviciul de curierat rapid, care acopera intreg teritoriul tarii. Iar daca in 14 zile te razgandesti, poti returna produsele, cu garantia primirii banilor inapoi. E simplu sa faci cumparaturi de piese auto online!

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate