Electromotor

Electromotor

Un electromotor este un dispozitiv mecanic cu rolul de a transforma energia electrica in energie mecanica. Motorul unei masini are nevoie de un electromotor pentru a porni, deci aceasta componenta auto este indispensabila. Electromotorul este asezat pe corpul motorului, foarte aproape de volanta. Curentul din baterie actioneaza electromotorul, atunci cand pui contactul, care, la randul sau, pune motorul in miscare, iar tot acest proces are loc in cateva fractiuni de secunda. Exista unele situatii in care electromotorul nu poate porni, iar acest lucru se poate intampla cand:

- bateria masinii e prea slaba
- uleiul de motor are o vascozitate prea mare
- volanta a fost utilizata excesiv, iar dintii acesteia sunt incapabili de a mai trimite energie de la electromotor la motor.

Din aceasta pagina de produse vei putea cumpara un electromotor nou, original sau aftermarket, indiferent de marca masinii pe care o conduci. Aici vei gasi:

- electromotor Opel Astra
- electromotor Ford Focus
- electromotor Volkswagen 3, 4
- electromotor Matiz
- electromotor Dacia
- electromotor Opel Vectra

Imediat ce ai ales modelul care te intereseaza si metoda de plata care te avantajeaza, asteapta-te sa primesti produsele comandate in cel mai scurt timp, pentru ca vei beneficia de serviciul de curierat rapid, care acopera intreaga tara. Iar daca in 14 zile te razgandesti si vrei sa returnezi comanda, o poti face, cu garantia primirii banilor inapoi. E simplu sa comanzi piese auto online!

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate