Filtru polen

Filtru polen

Filtrul de polen sau filtrul de habitaclu este un filtru care blocheaza particulele din exterior. Un filtru de polen reprezinta un adevarat protector impotriva prafului, al insectelor sau al polenului si ajuta partea de climatizare a masinii sa functioneze cat mai bine.

Exista doua tipuri de filtre de polen, si anume filtre simple sau filtre care contin carbon activ. Ambele sunt fabricate din mai multe straturi de hartie si mase plastice, iar diferenta dintre cele doua consta in faptul ca cel care are in componenta carbon permite o penetrare mult mai redusa a agentilor patogeni si a bacteriilor, deci are o tehnologie mai avansata.

Din aceasta categorie de piese auto online vei putea comanda un filtru de polen ideal pentru modelul de masina pe care il conduci, care ar putea fi:
- filtru de polen Logan
- filtru de polen Opel Astra H
- filtru de polen Golf 4, 5
- filtru de polen Ford Focus
- filtru de polen BMW E46
- filtru de polen BMW E90
- filtru de polen Volkswagen Passat

Imediat ce alegi metoda de plata preferata, poti plasa comanda de piese auto, care va ajunge la tine in cel mai scurt timp, multumita serviciului de curierat rapid care acopera intreg teritoriul Romaniei. Iar daca in maximum 14 zile de la ridicarea comenzii te razgandesti, ai garantia primirii banilor inapoi, daca returnezi produsele. E simplu sa comanzi piese auto online!

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate