Filtru combustibil

Filtru combustibil

Filtrul de combustibil este asezat de-a lungul sistemului de alimentare a masinii tale si il poti gasi sub capota sau in apropierea rezervorului de combustibil. Un filtru de combustibil este responsabil cu blocarea particulelor care se pot gasi in combustibil si care pot afecta serios motorul. Acestea pot ajunge in interiorul sistemului din cauza fortei puternice a pistoanelor care se misca rapid pentru a compresa amestecul de combustibil si aer, pentru a produce o ardere eficienta. Daca particulele de praf nu ar fi oprite de un filtru de combustibil, acestea ar putea ajunge in injectoare, care trebuie sa fie in permanenta neobturate, pentru ca masina ta sa poata functiona perfect. Daca ajungi la repararea sau schimbarea pistoanelor, aceasta operatiune s-ar putea sa fie foarte costisitoare. Tocmai de aceea, filtrul de combustibil trebuie schimbat la timp.

In aceasta categorie de produse vei gasi filtre de combustibil pentru masina ta, indiferent de marca acesteia, printre care si:
- filtru de combustibul Golf 4 si Golf 5
- filtru de combustibul Audi A4
- filtru de combustibul BMW
- filtru de combustibul Opel Astra
- filtru de combustibul Logan

Dupa ce ai optat pentru metoda de plata pe care o preferi, plaseaza comanda si asteapta-te sa o primesti in cel mai scurt timp posibil, pentru ca vei beneficia de serviciul de curierat rapid, care acopera intreaga tara. Iar daca in 14 zile de la ridicarea comenzii te razgandesti, ai garantia primirii banilor inapoi, daca returnezi componentele auto comandate. E simplu sa comanzi piese auto online!

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate