Filtru ulei

Filtru ulei

Filtrul de ulei pentru motor are un rol esential in cadrul motorizarii unui autoturism, pentru ca acesta are scopul de a pastra uleiul de motor cat mai curat. Un filtru de ulei va impiedica frecarea sau abraziunea, astfel incat masina pe care o conduci sa aiba performante cat mai bune si de lunga durata. Filtrul de ulei mai are si functia suplimentara de etansare in cursa de ardere si de detenta a motorului cu piston. Pentru ca uleiul de motor sa isi indeplineasca functia pentru un timp indelungat, e necesar sa te asiguri ca filtrul de ulei nu este infundat sau incarcat.

Fiecare filtru de ulei pentru motor are un ventil bypass sau o supapa de ocolire, care se deschide automat in cazul in care particule straine au infundat filtrul de ulei, iar uleiul nu mai poate ajunge la locurile de ungere si alunecare.

In aceasta categorie de piese auto online vei gasi filtre de ulei pentru masina ta, indiferent de marca acesteia, precum:
- filtru de ulei Opel Astra G
- filtru de ulei Opel Astra H
- filtru de ulei Volkswagen Passat B5, B6
- filtru de ulei Ford Focus
- filtru de ulei BMW E90
- filtru de ulei BMW E46
- filtru de ulei Matiz
- filtru de ulei Golf 4
- filtru de ulei Logan

Poti opta pentru metoda de plata pe care o preferi din cele pe care ti le punem la dispozitie si te asiguram ca vei beneficia de transport prin curier rapid, indiferent de localitatea din Romania de unde plasezi comanda. Iar daca in maximum 14 zile de la ridicarea acesteia te razgandesti, ai garantia primirii banilor inapoi, daca returnezi produsele. Ce poate fi mai convenabil decat a comanda piese auto online?

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate