Macara geam

Macara geam

Mecanismul de actionare a geamurilor laterale ale unei masini, denumit si macara de geam, este un sistem cu ajutorul caruia este posibila coborarea sau ridicarea geamurilor din portiere. La o simpla apasare de buton, pe care il gasesti fie pe fiecare portiera in parte, fie pe portiera soferului, cea care, de cele mai multe ori, are controlul tuturor geamurilor care pot fi deschise, sistemul actioneaza direct si instantaneu asupra geamului. Exista doua feluri de macarale auto: electrice si mecanice. Macaralele electrice sunt angrenate de un motoras electric astfel incat geamul sa poata fi ridicat sau coborat prin apasarea unui buton. In functie de echiparea autovehiculului aceste macarale electrice pot avea functii suplimentare: functia de confort (geamul face o cursa completa in sus sau in jos prin apasarea scurta a butonului de comanda) si functie de blocare (daca in timpul ridicarii geamul intampina rezistenta, se opreste). Macaralele clasice, manuale, sunt cele care sunt actionate prin invartirea unui maner pentru ridicarea sau coborarea geamului. Aceste macarale se afla in dotarea autovehiculelor de generatie veche.

Macaralele pot fi achizitionate in varianta originala, produse de catre fabricantul masinii numita si OE (sau un producator care le produce sub sigla fabricantului masinii); in varianta OEM (original equipment manufacturer) adica un producator ca cel mentionat mai sus dar care vinde si catre consumatorul final (produsele nu au si sigla producatorului masinii); in varianta aftermarket, adica producatori care fabrica produsele respective la standardele si normele tehnice ale produsului original, dar nu echipeaza autovehiculul din fabrica cu produsul respectiv.

Daca ai nevoie de un mecanism de actionare geam nou, ai ajuns unde trebuie, pentru ca din aceasta categorie de produse vei putea comanda un model original sau aftermarket, indiferent de modelul de masina pe care il conduci, printre care si:
- mecanism actionare geam Skoda Octavia
- mecanism actionare geam Renault Laguna
- mecanism actionare geam Skoda Fabia
- mecanism actionare geam Renault Megane
- mecanism actionare geam Volkswagen Polo
- mecanism actionare geam Volkswagen Golf

Imediat dupa ce ai ales componenta auto care te intereseaza si metoda de plata care te avantajeaza, poti plasa comanda, care va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Vei beneficia de transport printr-un serviciu de curierat rapid, care acopera intreg teritoriul Romaniei. Iar daca in 14 zile de la ridicarea comenzii te razgandesti si vrei sa le returnezi, ai garantia primirii banilor inapoi. Niciodata nu a fost mai simplu sa comanzi piese auto online!

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate