Pompa apa

Pompa apa

Rolul unei pompe de apa este acela de a mentine o temperatura optima pentru lichidul de racire al motorului, care formeaza un circuit de la radiator catre motor si invers. In functie de motorul masinii pe care o conduci, localizarea pompei de apa poate varia. La unele motoare, pompa de apa este atasata la exterior si este usor vizibila sub capota, iar in alte cazuri pompa de apa este protejata de un capac.

Daca observi urme de lichid de racire in locul unde ai avut parcata masina, e posibil ca pompa de apa sa se fi uzat, deci ai nevoie de una noua. Un alt semn ca pompa de apa nu mai functioneaza la parametri normali este acela ca motorul se supraincalzeste, informatie transmisa in martorii de bord. Tot pompa de apa poate fi vinovata si pentru functionarea necorespunzatoare a sistemului de climatizare. Daca pompa de apa este activata de cureaua de distributie si sesizezi problemele mentionate anterior, ar trebui sa urgentezi schimbarea pompei, pentru a nu risca ruperea curelei de distributie, defectiune care te va pune la cheltuieli mari.

In aceasta pagina de produse vei gasi modele de pompe de apa pentru orice tip de masina, precum:

- pompa apa Audi
- pompa apa Logan
- pompa apa BMW
- pompa apa Ford Focus
- pompa apa Fiat Punto

Imediat ce alegi produsul care te intereseaza din oferta noastra de piese auto online, precum si metoda de plata preferata, poti lasa comanda, care va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Vei beneficia de transport prin serviciile de curierat rapid, iar daca te razgandesti in 14 zile de la ridicarea comenzii, poti returna produsele, cu garantia primirii banilor inapoi.

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate