Pompa ulei

Pompa ulei

Pompa de ulei are rolul de a asigura debitul de ulei necesar in circuitul oricarei masini, precum si presiunea optima a acestuia. Pompele de ulei pot fi de trei feluri, si anume cu roti dintate, cu palete sau cu piston. Pe marea majoritate a masinilor au fost montate pompe de ulei cu roti dintate, fiind cele mai simple si cele mai sigure in ceea ce priveste functionarea acestora. Pompele de ulei pot fi, la randul lor, de doua feluri, cu pinioane cu agregare exterioara si cu pinioane cu angrenare interioara.

Din aceasta categorie de piese auto online vei putea comanda pompa de ulei potrivita pentru modelul de masina pe care il conduci, care ar putea fi:
- pompa de ulei Volkswagen Passat B6
- pompa de ulei Audi A4
- pompa de ulei Golf 4
- pompa de ulei Opel Insignia
- pompa de ulei BMW E46

Ai la dispozitie mai multe metode de plata din care poti alege, asa ca pune in cos pompa de ulei de care ai nevoie pentru masina ta sau alte piese de schimb si plaseaza comanda, care va ajunge la tine in cel mai scurt timp, pentru ca vei beneficia de transport prin curierat rapid oirunde in tara. Daca in 14 zile de la ridicarea comenzii te razgandesti si returnezi produsele, ai garantia primirii banilor inapoi. Ce poate fi mai convenabil decat a comanda piese auto online?

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate