Radiator apa

Radiator apa

Un radiator de apa este o componenta auto indispensabila din cadrul unei motorizari auto. Acesta este responsabil cu racirea fara de care motorul masinii nu ar putea functiona. Caldura provocata de combustie si frecarea pieselor din interiorul motorului ar duce la dilatarea excesiva a acestora si la calarea motorului, adica la distrugerea acestuia prin blocare. Orice masina este prevazuta cu un radiator de apa, pentru ca aceasta metoda de racire a ramas cea mai eficienta dintre toate, de-a lungul timpului. In afara de un radiator de apa, sistemul de racire al unui autoturism mai contine si o pompa de apa, un termostat, un senzor de temperatura, conducte si, bineinteles, lichidul de racire. Vei gasi radiatorul de apa in fata motorului, imediat dupa bara de protectie a acestuia. Acesta este compus din mici lamele de aluminiu care contribuie la racirea antigelului prin transferul rapid de energie termica.

Din aceasta categorie de produse vei putea comanda un radiator de apa nou, original sau aftermarket, pentru masina ta, indiferent de modelul acesteia, precum:
- radiator apa Opel Astra G
- radiator apa BMW E46
- radiator apa Golf 4, 5
- radiator apa Volkswagen Passat
- radiator apa Skoda Octavia
- radiator apa Audi A4
- radiator apa Mitsubishi

Poti alege metoda de plata preferata din cele pe care ti le punem la dispozitie, ca mai apoi sa plasezi in siguranta comanda. Aceasta va ajunge la tine in cel mai scurt timp, pentru ca vei beneficia de serviciul de curierat rapid care acopera intreg teritoriul Romaniei. Iar daca e razgandesti, ai la dispozitie 14 zile in care sa returnezi comanda cu piese auto online, cu garantia primirii banilor inapoi.

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate