Supapa EGR

Supapa EGR

Supapa EGR este un acronim de la Exhaust Gas Recirculation si are ca rol diminuarea emisiilor, prin recircularea gazelor prin sistemul de admisie, ajutand si la scaderea temperaturii de ardere. Intreg procesul va reduce semnificativ eliminarea in aer a emisiilor de dioxid de azot. Totodata, recircularea gazelor de esapament va crea acumularea particulelor de carbon in interiorul orificiului de admisie, care, fara existenta unei supape EGR, ar duce la incarcarea pieselor motorului si, in final, la distrugerea completa a acestora.

Daca mecanicul auto iti recomanda o supapa EGR noua, ai ajuns unde trebuia, pentru ca din aceasta categorie de produse vei putea comanda pentru masina ta componenta ideala, cum ar putea fi:

- supapa EGR Opel Astra
- supapa EGR Volkswagen Golf 4
- supapa EGR Ford Focus
- supapa EGR Volkswagen Passat
- supapa EGR Audi
- supapa EGR BMW

Dupa ce ai ales tot ce ai nevoie din oferta noastra de piese auto online si ai optat pentru metoda de plata preferata, poti plasa comanda, care va ajunge la tine in cel mai scurt timp, multumita serviciului de curierat rapid care acopera intreaga tara. Iar daca te razgandesti, ai la dispozitie 14 zile in care poti returna piesele comandate, cu garantia primirii banilor inapoi.

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate