Toba esapament finala

Toba esapament finala

Toba de esapament finala, cunoscuta si sub denumirea de muffler, are un rol foarte important, fiind ultimul segment inainte de evacuarea gazelor de esapament in atmosfera. Tot toba de esapament finala este responsabila si de modularea sunetului evacuarii, cu alte cuvinte, „vinovata” pentru sunetele pe care anumite masini le scot in trafic in momentul accelerarii. Este important sa stii ca toba de esapament finala primeste gaze de la cea mai joasa temperatura si cu cea mai mica viteza de curgere, rolul ei fiind si acela de a le realinia. Ce inseamna toate acestea? O aliniere buna a celor doua va duce la un aport de cuplu mai bun si un sunet mai placut, mai usor de acceptat, fara variatii de frecventa, asa cum se intampla in cazul in care toba este "sparta".

Daca masina ta are nevoie de o toba de esapament finala noua, o vei putea cumpara din aceasta categorie de produse. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi modelul care se potriveste pentru autoturismul tau, care s-ar putea afla printre urmatoarele:

- toba esapament finala Opel Astra
- toba esapament finala Peugeot 206
- toba esapament finala Dacia
- toba esapament finala Opel Zafira
- toba esapament finala Renault Symbol
- toba esapament finala Opel Vectra
- toba esapament finala Renault Laguna
- toba esapament finala Cielo
- toba esapament finala Ford Focus

Dupa ce ai optat si pentru metoda de plata pe care o preferi, comanda ta poate fi plasata in siguranta, pentru a ajunge la tine in cel mai scurt timp. Vei beneficia de transport prin serviciul de curierat rapid care acopera intreg teritoriul Romaniei. Iar daca in 14 zile de la ridicarea comenzii te razgandesti, poti returna produsele, cu garantia primirii banilor inapoi. Tot ce iti doresti in materie de piese auto online este acum la indemana!

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate