Ventilator radiator

Ventilator radiator

Ventilatorul de la radiator, cunoscut si sub denumirea de electroventilator, are rolul de a functiona atunci cand temperatura apei din interiorul motorului creste prea mult. Acest lucru se poate intampla mai ales in sezonul estival, cand canicula poate afecta functiile motorizarii masinii tale. Un ventilator radiator va raci in timp util apa, pentru ca motorul sa nu se supraincalzeasca, ceea ce ar duce la distrugerea lui. In sezonul rece, ventilatorul nu porneste mereu, tocmai pentru ca aerul de afara este suficient de rece pentru a crea ventilatia pieselor auto in timpul mersului. Astfel, poti trece peste iarna fara ca ventilatorul de la radiator sa porneasca, dar asta nu inseamna ca este defect.

Daca insa mecanicul tau de incredere ti-a sugerat sa schimbi ventilatorul, ai ajuns unde trebuie, pentru ca din aceasta categorie de produse vei putea comanda un ventilator pentru radiator, indiferent de marca masinii pe care o conduci, precum:

- ventilator radiator Opel Astra
- ventilator radiator Skoda Octavia
- ventilator radiator Peugeot 407
- ventilator radiator Logan
- ventilator radiator Volkswagen Golf
- ventilator radiator Audi
- ventilator radiator Volkswagen Passat

Dupa ce ai ales componenta care te intereseaza din oferta noastra de piese auto online, noi sau aftermarket, opteaza pentru metoda de plata preferata si plaseaza comanda. Aceasta va fi livrata prin serviciul de curierat rapid, care acopera toata tara. Iar daca in 14 zile de la ridicarea comenzii te razgandesti, poti returna piesele auto, cu garantia primirii banilor inapoi.

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate