Volanta

Volanta

Volanta este una din cele mai importante piese ale unui motor cu ardere interna, alaturi de arborele cotit. Scopul principal al unei volante este acela de a uniformiza miscarea de rotatie a arborelui cotit. Lucrul mecanic pe care il genereaza un piston din componenta unui motor nu este unul perpetuu, din cauza ca forta de apasare actioneaza asupra arborelui cotit doar pe cursa de destindere a pistonului. Mai mult decat atat, mecanismul biela-manivela are o miscare alternativa, cu viteza variabila, ceea ce inseamna ca arborele cotit nu face o miscare uniforma. Volanta mai este responsabila de transmiterea cuplului motor catre sistemul de transmisie al autovehiculului, prin sistemul de ambreiaj.

Daca ai nevoie de o volanta noua pentru masina ta, ai ajuns unde trebuie, pentru ca din aceasta pagina vei putea comanda aceasta componenta auto, indiferent de modelul pe care il conduci, care se poate numara printre urmatoarele:
- volanta Volkswagen Passat
- volanta Volkswagen Golf 5
- volanta Opel Astra H
- volanta Audi A4

Dupa ce ai ales produsul care te intereseaza din oferta noastra de piese auto online, opteaza pentru metoda de plata pe care o preferi si plaseaza comanda. In cel mai scurt timp, aceasta va ajunge la tine, indiferent de localitatea din Romania din care o faci, pentru ca vei beneficia de serviciul de curierat rapid care acopera intreg teritoriul tarii. Iar daca in maximum 14 zile de la ridicarea comenzii te razgandesti, ai garantia primirii banilor inapoi, daca returnezi produsele cumparate.

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2019 - 2022 targuldepiese.ro - Toate drepturile rezervate